NVM Makelaars logo
Uw woning verkopen? 010 511 44 55

Belangrijk bericht van Van Dullink NVM Makelaars

Nu het Corona-virus ook Nederland in zijn greep heeft, heeft de overheid verregaande maatregelen en adviezen bekend gemaakt, die ons allemaal raken. Wij willen u graag informeren hoe wij hier als makelaar mee omgaan en u toch zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven.

Ons kantoor blijft open

Het kantoor van Van Dullink NVM Makelaars aan de Kerksingel in Berkel en Rodenrijs blijft vooralsnog open op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 13.00 uur. Uiteraard doen wij er alles aan om zowel de gezondheid van onze medewerkers als van onze cliënten te beschermen. Wij werken daarom met een beperkte bezetting en volgen de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent onder andere dat wij geen handen schudden en gepaste afstand houden van bezoekers die binnenkomen voor een afspraak of advies. Mocht u griepverschijnselen hebben, dan verzoeken wij u om de afspraak te verzetten.

Interesse in een woning

Heeft u interesse in een woning, dan kunt u op onze eigen website en op Funda alle informatie vinden compleet met foto’s en plattegronden. Tevens vindt u er van elke woning een video die u alvast een virtuele tour geeft, waarvoor u de deur niet uit hoeft. Mocht u nog vragen hebben, dan kunnen wij u uiteraard telefonisch te woord staan of met u facetimen.

Bezichtigingen

Bezichtigingen gaan gewoon door, maar ook hierbij nemen wij de richtlijnen van het RIVM in acht. Wij plannen bezichtigingen altijd 1 op 1, zodat u niet tegelijk met andere mensen in de woning aanwezig bent. Tijdens uw bezoek vragen wij u zich aan de hygiënemaatregelen te houden en uw handen goed te wassen.

Contact

Voor verdere vragen of het plannen van een afspraak of bezichtiging kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met Van Dullink NVM Makelaars op 010 - 511 44 55. Wij staan graag voor u klaar!