NVM Makelaars logo
Uw woning verkopen? 010 511 44 55

Blog

Een groter huis voor gelijke of lagere maandlasten? Met de huidige hypotheekrente is het mogelijk!

Een groter huis voor gelijke of lagere maandlasten?

Een groter huis voor gelijke of lagere maandlasten? Met de huidige hypotheekrente is het mogelijk! Interview met Edwin Verburg, financieel adviseur bij De Hypotheekshop in Berkel en Rodenrijs Op dit moment staat de hypotheekrente historisch laag. Wat betekent dit voor mensen die erover denken een ander huis te kopen?

Nationale Hypotheek Garantie per 1-1-2020 omhoog

Nationale Hypotheek Garantie per 1-1-2020 omhoog

Nationale Hypotheek Garantie per 1-1-2020 omhoog naar €310.000,- Op 1 januari 2020 gaat de Nationale Hypotheek Garantie wederom omhoog. Lag de kostengrens in 2019 nog op €290.000,-, vanaf 1 januari kunnen woningen tot een bedrag van €310.000,- met een NHG-hypotheek gefinancierd worden.

Vraagprijs versus bieden vanaf

Vraagprijs versus Bieden vanaf

Bieden vanaf prijs; succesvolle strategie of risicovolle gok? Sinds een aantal jaar wordt er op de Nederlandse huizenmarkt met een nieuwe verkoopstrategie gewerkt. Stonden woningen voorheen altijd te koop tegen een vraagprijs, tegenwoordig kunnen ze ook tegen een bieden vanaf prijs worden aangeboden. Bij een bieden vanaf prijs wordt een minimumprijs getoond en kunnen (meerdere) geïnteresseerden voor een bepaalde einddatum hun maximale bod uitbrengen.

Inbraakpreventietips

Inbraakpreventietips

10 tips tegen inbraak tijdens uw vakantie U moet er toch niet aan denken. Na een heerlijke vakantie thuiskomen en ontdekken dat er tijdens uw afwezigheid spullen zijn ontvreemd uit uw woning. Met deze 10 tips verkleint u het risico op inbraak aanzienlijk.