Blog

Nationale Hypotheek Garantie per 1-1-2020 omhoog

Nationale Hypotheek Garantie per 1-1-2020 omhoog

Nationale Hypotheek Garantie per 1-1-2020 omhoog naar €310.000,- Op 1 januari 2020 gaat de Nationale Hypotheek Garantie wederom omhoog. Lag de kostengrens in 2019 nog op €290.000,-, vanaf 1 januari kunnen woningen tot een bedrag van €310.000,- met een NHG-hypotheek gefinancierd worden.

Vraagprijs versus bieden vanaf

Vraagprijs versus Bieden vanaf

Bieden vanaf prijs; succesvolle strategie of risicovolle gok? Sinds een aantal jaar wordt er op de Nederlandse huizenmarkt met een nieuwe verkoopstrategie gewerkt. Stonden woningen voorheen altijd te koop tegen een vraagprijs, tegenwoordig kunnen ze ook tegen een bieden vanaf prijs worden aangeboden. Bij een bieden vanaf prijs wordt een minimumprijs getoond en kunnen (meerdere) geïnteresseerden voor een bepaalde einddatum hun maximale bod uitbrengen.

Inbraakpreventietips

Inbraakpreventietips

10 tips tegen inbraak tijdens uw vakantie U moet er toch niet aan denken. Na een heerlijke vakantie thuiskomen en ontdekken dat er tijdens uw afwezigheid spullen zijn ontvreemd uit uw woning. Met deze 10 tips verkleint u het risico op inbraak aanzienlijk.

Gasloos

Gasloos

Wat betekent de transitie naar gasloos voor woningen in Lansingerland? Nagenoeg alle woningen in Nederland zijn aangesloten op het aardgasnet. Dit was tot voor kort zelfs wettelijk verplicht. Echter, met de ondertekening van het Klimaatakkoord van Parijs heeft de politiek zich tot doel gesteld de uitstoot van CO² en daarmee de opwarming van de aarde drastisch te verminderen.