Blog

Gasloos

Gasloos

Wat betekent de transitie naar gasloos voor woningen in Lansingerland? Nagenoeg alle woningen in Nederland zijn aangesloten op het aardgasnet. Dit was tot voor kort zelfs wettelijk verplicht. Echter, met de ondertekening van het Klimaatakkoord van Parijs heeft de politiek zich tot doel gesteld de uitstoot van CO² en daarmee de opwarming van de aarde drastisch te verminderen. 

Binnenkort te koop

Binnenkort te koop

Regelmatig plaatsen wij woningen op onze website en facebookpagina die ‘binnenkort in de verkoop’ komen. Deze woningen staan nog niet op Funda en geven u de mogelijkheid te reageren voordat andere geïnteresseerden er kennis van nemen. Maar vraagt u zich ook wel eens af waarom deze verkopers de beschikbaarheid van hun woning (nog) niet van de daken schreeuwen?

De gevolgen van een scheiding voor huis en hypotheek

De gevolgen van een scheiding voor huis en hypotheek

Wanneer twee partners besluiten te gaan scheiden, breekt een lastige tijd aan. Niet alleen emotioneel, maar ook praktisch kunnen de gevolgen van een scheiding groot zijn. Dat geldt helemaal als er een koopwoning in het spel is, die op naam van beide partners staat.

Grens Nationale Hypotheek Garantie per 1 januari 2019 omhoog

Per 1 januari 2019 gaat de NHG-grens omhoog van 265.000 euro naar 290.000 euro. Dat betekent dat kopers die voor hun nieuwe woning niet meer dan 290.000 euro betalen, een hypotheek met NHG kunnen afsluiten.