Blog

Vraagprijs versus bieden vanaf

Vraagprijs versus Bieden vanaf

Bieden vanaf prijs; succesvolle strategie of risicovolle gok? Sinds een aantal jaar wordt er op de Nederlandse huizenmarkt met een nieuwe verkoopstrategie gewerkt. Stonden woningen voorheen altijd te koop tegen een vraagprijs, tegenwoordig kunnen ze ook tegen een bieden vanaf prijs worden aangeboden. Bij een bieden vanaf prijs wordt een minimumprijs getoond en kunnen (meerdere) geïnteresseerden voor een bepaalde einddatum hun maximale bod uitbrengen.

Inbraakpreventietips

Inbraakpreventietips

10 tips tegen inbraak tijdens uw vakantie U moet er toch niet aan denken. Na een heerlijke vakantie thuiskomen en ontdekken dat er tijdens uw afwezigheid spullen zijn ontvreemd uit uw woning. Met deze 10 tips verkleint u het risico op inbraak aanzienlijk.

Gasloos

Gasloos

Wat betekent de transitie naar gasloos voor woningen in Lansingerland? Nagenoeg alle woningen in Nederland zijn aangesloten op het aardgasnet. Dit was tot voor kort zelfs wettelijk verplicht. Echter, met de ondertekening van het Klimaatakkoord van Parijs heeft de politiek zich tot doel gesteld de uitstoot van CO² en daarmee de opwarming van de aarde drastisch te verminderen. 

Binnenkort te koop

Binnenkort te koop

Regelmatig plaatsen wij woningen op onze website en facebookpagina die ‘binnenkort in de verkoop’ komen. Deze woningen staan nog niet op Funda en geven u de mogelijkheid te reageren voordat andere geïnteresseerden er kennis van nemen. Maar vraagt u zich ook wel eens af waarom deze verkopers de beschikbaarheid van hun woning (nog) niet van de daken schreeuwen?