Blog

Grens Nationale Hypotheek Garantie per 1 januari 2019 omhoog

Per 1 januari 2019 gaat de NHG-grens omhoog van 265.000 euro naar 290.000 euro. Dat betekent dat kopers die voor hun nieuwe woning niet meer dan 290.000 euro betalen, een hypotheek met NHG kunnen afsluiten.

Eerst kopen dan verkopen

Eerst verkopen, dan kopen. Of toch andersom? Uit onlangs gepubliceerde cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek en het Kadaster blijkt dat de prijzen van bestaande koopwoningen in juli van dit jaar bijna 10% zijn gestegen t.o.v. dezelfde periode vorig jaar. Met name in de Randstad zijn dat de hoogste prijzen ooit gemeten.

Onze top 5 leukste uitjes in de herfstvakantie 

De herfstvakantie staat weer voor de deur. Zoals iedere vakantie komt ook deze samen met de vraag, wat zullen we doen met de kinderen? Wij bij van Dullink kennen Lansingerland als onze broekzak. Wij weten dan ook de leukste plekjes die u kunt bezoeken tijdens de vakantie voor het hele gezin. Lees hier onze top 5, zo bent u meteen de hele vakantie voorzien van de leukste activiteiten!

Inbraakpreventietips

10 tips tegen inbraak tijdens uw vakantie U moet er toch niet aan denken. Na een heerlijke vakantie thuiskomen en ontdekken dat er tijdens uw afwezigheid spullen zijn ontvreemd uit uw woning. Met deze 10 tips verkleint u het risico op inbraak aanzienlijk.