NVM Makelaars logo
Uw woning verkopen? 010 511 44 55
Wij kennen de markt in Lansingerland als onze broekzak

Realisme & resultaat

Ervaring

Al sinds 1976 zijn wij actief op de woningmarkt van Lansingerland. 40 jaar ervaring en dat is niet voor niets. Door vakinhoudelijke kennis en verstand van de lokale woningmarkt helpen we u snel van ‘te koop’ naar ‘verkocht’.

Betrouwbaar

‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ is ons bedrijfsmotto. Al onze makelaars zijn terdege opgeleid en we zijn beëdigd door de NVM.

Groot netwerk

We realiseren op de woningmarkt in Lansingerland en omgeving de beste woningverkopen. Wij durven te beweren dat u bij ons de grootste kans van slagen heeft.

Onze mensen

Constantijn Haslinger

Constantijn Haslinger

Directeur / NVM Makelaar
Koen van der Poel

Koen van der Poel

NVM - register makelaar / register taxateur
Marian Haverdings

Marian Haverdings

KRMT-makelaar
Julia Diepeveen

Julia Diepeveen

NVM - register makelaar / register taxateur
Floris Roessen

Floris Roessen

KRMT-makelaar
Claudia Büchner

Claudia Büchner

Assistent Makelaar
Mirjam Geers

Mirjam Geers

Commercieel Binnendienstmedewerker ARMT
Stella Brokerhof

Stella Brokerhof

Commercieel binnendienstmedewerker
Zoë Oosterbaan

Zoë Oosterbaan

Commercieel binnendienstmedewerker
Rob van Dullink

Rob van Dullink

Adviseur
 • Constantijn Haslinger
 • Koen van der Poel
 • Marian Haverdings
 • Julia Diepeveen
 • Floris Roessen
 • Claudia Büchner
 • Mirjam Geers
 • Stella Brokerhof
 • Zoë Oosterbaan
 • Rob van Dullink
 • Constantijn Haslinger

  ‘Duidelijk en creatief zijn’

  Constantijn Haslinger is al ruim 20 jaar werkzaam bij Van Dullink NVM Makelaars. Destijds begonnen als tijdelijk chauffeur van Rob Van Dullink (vanwege een gebroken sleutelbeen), werd hij gegrepen door het makelaarsvak om het vervolgens nooit meer los te laten. Met volle overgave trok hij overdag zoveel mogelijk werk naar zich toe om kennis en ervaring op te doen, terwijl hij ‘s avonds studeerde om de benodigde diploma’s te halen. Deze mentaliteit van aanpakken, zijn positieve instelling en zijn aanstekelijke enthousiasme hebben ertoe geleid dat hij inmiddels directeur en eigenaar is van Van Dullink NVM Makelaars.

  Constantijn kent de vastgoedmarkt door en door en is een veelzijdig makelaar. Hij is naast verkoopmakelaar van bestaande woningen, gespecialiseerd in nieuwbouw en projectontwikkeling en op dat vlak aanspreekpunt binnen het kantoor. Ook voor de verkoop van bijzondere objecten, zoals gemeentelijke monumenten, woonboerderijen, renovatieprojecten en bouwkavels, kunnen cliënten vertrouwen op Constantijns aanzienlijke ervaring. Daarnaast houdt hij zich graag bezig met de meer complexe zaken, zoals bijvoorbeeld de afwikkeling van nalatenschappen met verhuurd onroerend goed.

  Met zijn blik op de toekomst, zijn ervaring uit het verleden en zijn kennis van de huidige markt is Constantijn een deskundig makelaar, die zijn uiterste best doet voor zijn opdrachtgevers. Duidelijkheid, eerlijkheid en creativiteit vormen de basis voor zijn manier van werken. Dit in combinatie met persoonlijk contact, een luisterend oor en zijn niet aflatende inzet zorgt bij elke transactie voor een optimaal resultaat.
 • Koen van der Poel

  Koen van der Poel versterkt sinds februari 2020 het team van Van Dullink NVM Makelaars. Hij is behalve NVM-register makelaar ook register taxateur en heeft meer dan 20 jaar ervaring. Na het afronden van zijn studie HBO Vastgoed en Makelaardij in 2001 is hij direct begonnen bij een kantoor in Zoetermeer. Daar heeft hij zich gedurende 19 jaar ontwikkeld tot aan- en verkoopspecialist op het gebied van de particuliere woningmarkt. Ook behaalde hij er in 2004 zijn SVM-diploma. Toe aan een nieuwe uitdaging in een andere regio zet Koen zijn jarenlange ervaring, mensenkennis en open persoonlijkheid nu in voor klanten in Lansingerland.

  Koen houdt zich vooral bezig met de aan- en verkoop van bestaande bouw. Dat bij deze intensieve trajecten vertrouwen en emotie een grote rol spelen, vindt Koen één van de interessantste aspecten van het makelaarsvak. Persoonlijke aandacht, eerlijk advies en duidelijke communicatie zijn dan ook kenmerkend voor Koens manier van werken. Vanwege zijn uitgebreide ervaring met expats is hij binnen het kantoor ook aanspreekpunt voor Engelstalige klanten.

 • Marian Haverdings

  ‘Professioneel en betrokken’

  Met bijna 20 jaar ervaring in de commerciële binnendienst en sinds 2010 ook als geregistreerd Kandidaat Makelaar is Marian Haverdings een belangrijke kracht binnen Van Dullink NVM Makelaars. Marian heeft een achtergrond in de reisbranche en verruilde in 2002 het zoeken naar tijdelijke accommodaties voor een carrière in de verkoop van permanente onderkomens. Dat zij daarbij niet alleen haar jarenlange ervaring en zakelijk inzicht gebruikt, maar ook het persoonlijke aspect van een woningverkoop niet uit het oog verliest, is tekenend voor haar manier van werken. Sociaal, klantgericht, professioneel en enthousiast zijn woorden die Marian het best omschrijven.

  Naast de verkoop van nieuwbouw en bestaande woningen, richt Marian zich ook op transacties voor woningstichtingen. Ze begeleidt hen bij de verkoop van voormalige huurwoningen. De voortdurende beweging op de woningmarkt en de oprechte blijdschap van mensen bij een succesvolle verkoop zijn de drijfveren die Marian enthousiast maken over haar vak. En natuurlijk geniet ze ook van het werken in een het team, waarbij de klant en het resultaat altijd centraal staan. Als je op zoek bent naar een professionele en betrokken makelaar, ben je bij Marian aan het juiste adres!
 • Julia Diepeveen

  Sinds 1 juni 2023 is Julia Diepeveen Makelaar en Taxateur bij Van Dullink.

  Julia wist van jongs af aan al dat ze de makelaardij in wilde en dankzij haar focus en doorzettingsvermogen is dat ook gelukt. Begonnen als binnendienst medewerkster en doorgegroeid tot Register Makelaar en Taxateur Wonen én Register Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed, heeft Julia inmiddels meer dan 13 jaar ervaring en is zij een ware kennisbron op vastgoedgebied. Met haar enthousiasme, luisterend oor en inlevingsvermogen weet zij de juiste partijen bij elkaar te brengen en begeleidt ze haar klanten tijdens ieder aan- of verkoopproces naar het beste resultaat.

  Julia heeft echt een passie voor haar vak en houdt van de afwisseling in opdrachten en klanten. Dat ze haar kwaliteiten nu in mag zetten binnen een leuk team in haar eigen gemeente is voor Julia de kers op de taart.
 • Floris Roessen

  Direct na het afronden van zijn studie Bedrijfskunde is Floris aan de slag gegaan bij Van Dullink NVM Makelaars. Dat de keuze voor deze branche logischer is dan het op het eerste oog lijkt, heeft te maken met de veelzijdigheid van het makelaarsvak. Net als in de bedrijfskunde spelen kennis van de marktomgeving, economische factoren en zelfs psychologische aspecten een rol bij de aan- en verkoop van woningen. Zijn praktijkgerichte opleiding en interesse in vastgoed in combinatie met zijn nuchtere aanpak en sterke communicatieve vaardigheden maken Floris dan ook tot een welkome aanvulling van het team.

  Floris is Kandidaat- Makelaar (K-RMT) en begonnen aan de opleiding tot Taxateur.
 • Claudia Büchner

  Voordat Claudia in 2017 bij Van Dullink NVM Makelaars begon, had zij al behoorlijk wat ervaring opgedaan in de vastgoedbranche. Als secretaresse bij een makelaarskantoor en een projectontwikkelaar leerde zij de ins en outs van de bouw, koop en verkoop van woningen. Oorspronkelijk startte zij bij Van Dullink in de binnendienst, onderhield klantcontact en regelde alles voor bezichtigingen. Inmiddels heeft zij haar opleiding tot Assistent Makelaar afgerond en werkt nu afwisselend op kantoor en in de buitendienst. Claudia heeft een hands-on mentaliteit en is een vrolijke en vooral behulpzame persoonlijkheid. Zij is een echte spin in het web en vindt klantencontact en wederzijdse tevredenheid erg belangrijk.
 • Mirjam Geers

  'Adequaat en persoonlijk'

  Sinds oktober 2013 werkt Mirjam in het team als commercieel binnendienstmedewerker en is sinds 2012 als assistent makelaar (A-RMT) geregistreerd bij de NVM. In 2022 werkt Mirjam dertig jaar in de makelaardij. In deze periode heeft ze in Nootdorp, Voorburg en Den Haag gewerkt. Mirjam schetst dat het makelaarsvak in de afgelopen jaren behoorlijk is veranderd: klantgerichtheid en de presentatie van woningen zijn veel belangrijker geworden om tot het gewenste (verkoop) resultaat te komen. Beide zaken stonden (en staan!) bij Mirjam hoog in het vaandel; haar werkwijze staat garant voor een perfecte presentatie van woningen en voor een prettig klantcontact. Kennis van onze regio ontbreekt bij Mirjam ook bepaald niet: Mirjam woont sinds 1997 in Bergschenhoek.
 • Stella Brokerhof

  Sinds 2016 werkt Stella als commercieel binnendienstmedewerker op kantoor. Stella is geboren en getogen in Berkel en Rodenrijs en woont nu met veel plezier in Bergschenhoek.

  Stella hecht veel waarde aan een goede sfeer. Iets dat ze zowel binnen het team als in haar contact met klanten ondervindt. Het leukste aspect van haar werk is mensen helpen bij het vinden van hun nieuwe thuis. Blijde gezichten boven een getekende koopakte is dan ook het resultaat waar Stella zich vol enthousiasme voor inzet. Buiten dat het leuk (en gezellig) werken is, kan Stella het goed combineren met haar jonge gezin.
 • Zoë Oosterbaan

  Commercieel binnendienstmedewerker
 • Rob van Dullink

  'Voor complex makelaarswerk'

  Rob van Dullink is adviseur en komt aan tafel als complexe materie in business omgezet moet worden. Hij houdt zich vooral bezig met taxaties (bijzonder beheer) en advies over nieuwbouw/projectontwikkeling en behartigt de zakelijke markt. Hij is al sinds 1972 actief in de makelaardij en de naam Van Dullink kwam in 1986 op de gevel van het pand in Berkel en Rodenrijs. Het was altijd de bedoeling dat Rob in de zaak van zijn familie, een groothandel in zeildoek, zou gaan werken. Dat liep echter anders na een succesvolle periode bij een Haagse makelaar. In 1979 is hij als makelaar door de rechtbank beëdigd. Nooit meer voelde hij de behoefte om in het familiebedrijf te gaan werken.
 • Constantijn Haslinger
 • Koen van der Poel
 • Marian Haverdings
 • Julia Diepeveen
 • Floris Roessen
 • Claudia Büchner
 • Mirjam Geers
 • Stella Brokerhof
 • Zoë Oosterbaan
 • Rob van Dullink

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt? Meld u dan snel aan voor de nieuwsbrief.