Wij kennen de markt in Lansingerland als onze broekzak

Realisme & resultaat

Ervaring

Al sinds 1976 zijn wij actief op de woningmarkt van Lansingerland. 40 jaar ervaring en dat is niet voor niets. Door vakinhoudelijke kennis en verstand van de lokale woningmarkt helpen we u snel van ‘te koop’ naar ‘verkocht’.

Betrouwbaar

‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ is ons bedrijfsmotto. Al onze makelaars zijn terdege opgeleid en we zijn beëdigd door de NVM.

Groot netwerk

We realiseren op de woningmarkt in Lansingerland en omgeving de beste woningverkopen. Wij durven te beweren dat u bij ons de grootste kans van slagen heeft.

Onze mensen

Patrick Vellekoop

Patrick Vellekoop

Partner / NVM Makelaar
Constantijn Haslinger

Constantijn Haslinger

Partner / KRMT-makelaar
Marian Haverdings

Marian Haverdings

Comm. Binnendienst + Kandidaat makelaar KRMT
Mirjam Geers

Mirjam Geers

Commercieel Binnendienstmedewerker ARMT
Bianca Busscher

Bianca Busscher

Commercieel Binnendienstmedewerker ARMT
Claudia le Fèvre

Claudia le Fèvre

Commercieel binnendienstmedewerker
Rob van Dullink

Rob van Dullink

Adviseur / taxateur
 • Patrick Vellekoop
 • Constantijn Haslinger
 • Marian Haverdings
 • Mirjam Geers
 • Bianca Busscher
 • Claudia le Fèvre
 • Rob van Dullink
 • Patrick Vellekoop

  ‘Bovenop het traject zitten’

  Patrick Vellekoop is Makelaar-Taxateur en vindt realistisch adviseren een belangrijke sleutel tot succes. Hij werkt sinds mei 2006 bij Van Dullink Makelaars, en is sinds 2012 eigenaar van het kantoor met Constantijn Haslinger en koos bewust voor het makelaarsvak. Als makelaar werk je met en voor mensen in al hun diversiteit. Patrick adviseert op het gebied van financiële en bouwkundige zaken, fiscaliteit en recht. Met al deze facetten kunnen klanten in een aan- en verkooptraject te maken krijgen. Een gedegen begeleiding is daarin van belang. Bij Patrick kan de klant erop rekenen dat hij bovenop de zaak zit. Een van de redenen dat Van Dullink Makelaars een sterke positie op de woningmarkt heeft.
 • Constantijn Haslinger

  ‘Duidelijk en creatief zijn’

  Bijna twintig jaar praktijk en theorie hebben Constantijn Haslinger opgeleid tot een veelzijdig makelaar, met als specialisatie bestaande woningen en projectontwikkeling. Hij is trots op de talrijke geslaagde transacties en projecten van Van Dullink NVM Makelaars. Constantijn verzint oplossingen waar anderen problemen zien, gaat door waar anderen afhaken; een werkwijze en mentaliteit die keer op keer zijn succes bewijst. De diploma's voor het makelaarsvak behaalde hij veelal in de avonduren, overdag trok hij zoveel mogelijk werk naar zich toe om snel kennis en ervaring op te doen. En met succes: Constantijn begon zijn carrière als chauffeur van Rob van Dullink -tijdelijk niet mobiel vanwege een gebroken sleutelbeen, sinds 2012 is Constantijn met collega Patrick Vellekoop eigenaar van Van Dullink NVM makelaars. In het makelaarswerk is duidelijkheid altijd belangrijk voor hem geweest. Geen gouden bergen beloven, maar gewoon keihard je best doen voor klanten-dat is de kortste weg naar resultaat!
 • Marian Haverdings

  ‘Gastvrij met gedegen vakkennis’

  Het tempo waarin de woningmarkt zich beweegt en de blijdschap van klanten bij de aan- of verkoop van hun woning, dat zijn dingen die Marian Haverdings enthousiast maken over de makelaarsbranche, waarin zij inmiddels tien jaar actief is. Zij werkt als Commercieel Binnendienstmedewerker en is sinds 2010 als Kandidaat Makelaar geregistreerd. Van Marian kunt u dus gedegen vakkennis en een heldere uitleg verwachten. Zij neemt de tijd voor klanten en zorgt voor een gastvrije ontvangst bij Van Dullink NVM Makelaars. Dat komt mede door haar ervaring in de reisbranche. Samen met een team van enthousiaste collega’s is zij sterk betrokken bij elk aan- en verkooptraject.
 • Mirjam Geers

  'Adequaat en persoonlijk'

  Sinds oktober 2013 wordt het Van Dullink team versterkt door twee nieuwe collega's met flink wat ervaring in de makelaardij: Bianca Busscher en Mirjam Geers. Mirjam werkt in het team als commercieel binnendienstmedewerker en is sinds 2012 als assistent makelaar geregistreerd bij de NVM. In 2014 is Mirjam twintig jaar werkzaam in de makelaardij. In deze periode heeft ze bij verschillende kantoren in de regio Den Haag gewerkt. Mirjam schetst dat het makelaarsvak in de afgelopen jaren behoorlijk is veranderd: klantgerichtheid en de presentatie van woningen zijn veel belangrijker geworden om tot het gewenste (verkoop) resultaat te komen. Beide zaken stonden (en staan!) bij Mirjam hoog in het vaandel; haar werkwijze staat garant voor een perfecte presentatie van woningen en voor een prettig klantcontact. Kennis van onze regio ontbreekt bij Mirjam ook bepaald niet: Mirjam woont sinds 1997 in Bergschenhoek.
 • Bianca Busscher

  'Vakkundige service'

  Bianca Busscher is tegelijk met collega Mirjam Geers in oktober 2013 gestart binnen het team van Van Dullink. Bianca neemt veel ervaring in het makelaarsvak mee naar ons kantoor: in de afgelopen 10 jaar heeft ze bij diverse kantoren in de regio gewerkt in zowel binnen- als buitendienstfuncties. Haar werkervaring strekt zich uit van het particuliere tot het bedrijfsmatig onroerend goed. Bianca is binnen het team werkzaam als commercieel binnendienstmedewerker, een functie die ze met veel energie en enthousiasme vervult. Service, vakkennis en een prettig contact met de klant staan voorop in haar werkwijze. Bianca is ook een echte kenner van de ins&outs van onze gemeente Lansingerland: na jaren in Zoetermeer te hebben gewoond is zij in 2007 met haar gezin verhuisd naar Berkel en Rodenrijs, waar zij elke dag wonen en werken met veel plezier combineert .
 • Claudia le Fèvre

  Claudia is begin 2017 begonnen als ‘The Matchmaker’ van Van Dullink NVM Makelaars. Zij belt alle zoekers om hen te attenderen op de aanmelding van de nieuwe ‘matchende’ woning. Claudia heeft hiervoor bij een makelaarskantoor en bij een projectontwikkelaar gewerkt, hierdoor weet zij veel en heeft professionele ervaring in de branche. Claudia heeft een hands-on mentaliteit en is een vrolijke en vooral behulpzame persoonlijkheid. Ook neemt zij regelmatig de telefoon aan en regelt zij alles voor bezichtigingen. Zij is een echte spin in het web en vindt klantencontact en wederzijdse tevredenheid erg belangrijk.
 • Rob van Dullink

  'Voor complex makelaarswerk'

  Rob van Dullink is adviseur en komt aan tafel als complexe materie in business omgezet moet worden. Hij houdt zich vooral bezig met taxaties (bijzonder beheer) en advies over nieuwbouw/projectontwikkeling en behartigt de zakelijke markt. Hij is al sinds 1972 actief in de makelaardij en de naam Van Dullink kwam in 1986 op de gevel van het pand in Berkel en Rodenrijs. Het was altijd de bedoeling dat Rob in de zaak van zijn familie, een groothandel in zeildoek, zou gaan werken. Dat liep echter anders na een succesvolle periode bij een Haagse makelaar. In 1979 is hij als makelaar door de rechtbank beëdigd. Nooit meer voelde hij de behoefte om in het familiebedrijf te gaan werken.
 • Patrick Vellekoop
 • Constantijn Haslinger
 • Marian Haverdings
 • Mirjam Geers
 • Bianca Busscher
 • Claudia le Fèvre
 • Rob van Dullink

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.