Wij kennen de markt in Lansingerland als onze broekzak

Realisme & resultaat

Ervaring

Al sinds 1976 zijn wij actief op de woningmarkt van Lansingerland. 40 jaar ervaring en dat is niet voor niets. Door vakinhoudelijke kennis en verstand van de lokale woningmarkt helpen we u snel van ‘te koop’ naar ‘verkocht’.

Betrouwbaar

‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ is ons bedrijfsmotto. Al onze makelaars zijn terdege opgeleid en we zijn beëdigd door de NVM.

Groot netwerk

We realiseren op de woningmarkt in Lansingerland en omgeving de beste woningverkopen. Wij durven te beweren dat u bij ons de grootste kans van slagen heeft.

Onze mensen

Constantijn Haslinger

Constantijn Haslinger

Directeur / KRMT-makelaar
Marian Haverdings

Marian Haverdings

KRMT-makelaar
Donna van Kuijk

Donna van Kuijk

KRMT-makelaar in opleiding
Floris Roessen

Floris Roessen

Leerling makelaar
Mirjam Geers

Mirjam Geers

Commercieel Binnendienstmedewerker ARMT
Bianca Busscher

Bianca Busscher

Commercieel Binnendienstmedewerker
Claudia le Fèvre

Claudia le Fèvre

Commercieel binnendienstmedewerker
Natasja van der Ham

Natasja van der Ham

Commercieel binnendienstmedewerker
Rob van Dullink

Rob van Dullink

Adviseur
 • Constantijn Haslinger
 • Marian Haverdings
 • Donna van Kuijk
 • Floris Roessen
 • Mirjam Geers
 • Bianca Busscher
 • Claudia le Fèvre
 • Natasja van der Ham
 • Rob van Dullink
 • Constantijn Haslinger

  ‘Duidelijk en creatief zijn’

  Constantijn Haslinger is al ruim 20 jaar werkzaam bij Van Dullink NVM Makelaars. Destijds begonnen als tijdelijk chauffeur van Rob Van Dullink (vanwege een gebroken sleutelbeen), werd hij gegrepen door het makelaarsvak om het vervolgens nooit meer los te laten. Met volle overgave trok hij overdag zoveel mogelijk werk naar zich toe om kennis en ervaring op te doen, terwijl hij ‘s avonds studeerde om de benodigde diploma’s te halen. Deze mentaliteit van aanpakken, zijn positieve instelling en zijn aanstekelijke enthousiasme hebben ertoe geleid dat hij inmiddels directeur en eigenaar is van Van Dullink NVM Makelaars.

  Constantijn kent de vastgoedmarkt door en door en is een veelzijdig makelaar. Hij is naast verkoopmakelaar van bestaande woningen, gespecialiseerd in nieuwbouw en projectontwikkeling en op dat vlak aanspreekpunt binnen het kantoor. Ook voor de verkoop van bijzondere objecten, zoals gemeentelijke monumenten, woonboerderijen, renovatieprojecten en bouwkavels, kunnen cliënten vertrouwen op Constantijns aanzienlijke ervaring. Daarnaast houdt hij zich graag bezig met de meer complexe zaken, zoals bijvoorbeeld de afwikkeling van nalatenschappen met verhuurd onroerend goed.

  Met zijn blik op de toekomst, zijn ervaring uit het verleden en zijn kennis van de huidige markt is Constantijn een deskundig makelaar, die zijn uiterste best doet voor zijn opdrachtgevers. Duidelijkheid, eerlijkheid en creativiteit vormen de basis voor zijn manier van werken. Dit in combinatie met persoonlijk contact, een luisterend oor en zijn niet aflatende inzet zorgt bij elke transactie voor een optimaal resultaat.
 • Marian Haverdings

  ‘Professioneel en betrokken’

  Met 17 jaar ervaring in de commerciële binnendienst en sinds 2010 ook als geregistreerd Kandidaat Makelaar is Marian Haverdings een belangrijke kracht binnen Van Dullink NVM Makelaars. Marian heeft een achtergrond in de reisbranche en verruilde in 2002 het zoeken naar tijdelijke accommodaties voor een carrière in de verkoop van permanente onderkomens. Dat zij daarbij niet alleen haar jarenlange ervaring en zakelijk inzicht gebruikt, maar ook het persoonlijke aspect van een woningverkoop niet uit het oog verliest, is tekenend voor haar manier van werken. Sociaal, klantgericht, professioneel en enthousiast zijn woorden die Marian het best omschrijven.

  Behalve met de verkoop van nieuwbouw en bestaande woningen, houdt Marian zich ook bezig met transacties voor woningstichtingen. Zij begeleidt hen daarin met de verkoop van voormalige huurwoningen. Het feit dat de woningmarkt altijd in beweging is en dat mensen oprecht blij zijn met een goede verkoop, is wat Marian enthousiast maakt over het makelaarsvak. Dat en daarnaast natuurlijk het werken binnen een hecht team, waar de klant en het resultaat centraal staan.
 • Donna van Kuijk

  KRMT-makelaar in opleiding
 • Floris Roessen

  Leerling makelaar
 • Mirjam Geers

  'Adequaat en persoonlijk'

  Sinds oktober 2013 wordt het Van Dullink team versterkt door twee nieuwe collega's met flink wat ervaring in de makelaardij: Bianca Busscher en Mirjam Geers. Mirjam werkt in het team als commercieel binnendienstmedewerker en is sinds 2012 als assistent makelaar geregistreerd bij de NVM. In 2014 is Mirjam twintig jaar werkzaam in de makelaardij. In deze periode heeft ze bij verschillende kantoren in de regio Den Haag gewerkt. Mirjam schetst dat het makelaarsvak in de afgelopen jaren behoorlijk is veranderd: klantgerichtheid en de presentatie van woningen zijn veel belangrijker geworden om tot het gewenste (verkoop) resultaat te komen. Beide zaken stonden (en staan!) bij Mirjam hoog in het vaandel; haar werkwijze staat garant voor een perfecte presentatie van woningen en voor een prettig klantcontact. Kennis van onze regio ontbreekt bij Mirjam ook bepaald niet: Mirjam woont sinds 1997 in Bergschenhoek.
 • Bianca Busscher

  'Vakkundige service'

  Bianca Busscher is tegelijk met collega Mirjam Geers in oktober 2013 gestart binnen het team van Van Dullink. Bianca neemt veel ervaring in het makelaarsvak mee naar ons kantoor: in de afgelopen 10 jaar heeft ze bij diverse kantoren in de regio gewerkt in zowel binnen- als buitendienstfuncties. Haar werkervaring strekt zich uit van het particuliere tot het bedrijfsmatig onroerend goed. Bianca is binnen het team werkzaam als commercieel binnendienstmedewerker, een functie die ze met veel energie en enthousiasme vervult. Service, vakkennis en een prettig contact met de klant staan voorop in haar werkwijze. Bianca is ook een echte kenner van de ins&outs van onze gemeente Lansingerland: na jaren in Zoetermeer te hebben gewoond is zij in 2007 met haar gezin verhuisd naar Berkel en Rodenrijs, waar zij elke dag wonen en werken met veel plezier combineert .
 • Claudia le Fèvre

  Claudia is begin 2017 begonnen als ‘The Matchmaker’ van Van Dullink NVM Makelaars. Zij belt alle zoekers om hen te attenderen op de aanmelding van de nieuwe ‘matchende’ woning. Claudia heeft hiervoor bij een makelaarskantoor en bij een projectontwikkelaar gewerkt, hierdoor weet zij veel en heeft professionele ervaring in de branche. Claudia heeft een hands-on mentaliteit en is een vrolijke en vooral behulpzame persoonlijkheid. Ook neemt zij regelmatig de telefoon aan en regelt zij alles voor bezichtigingen. Zij is een echte spin in het web en vindt klantencontact en wederzijdse tevredenheid erg belangrijk.
 • Natasja van der Ham

  Commercieel binnendienstmedewerker
 • Rob van Dullink

  'Voor complex makelaarswerk'

  Rob van Dullink is adviseur en komt aan tafel als complexe materie in business omgezet moet worden. Hij houdt zich vooral bezig met taxaties (bijzonder beheer) en advies over nieuwbouw/projectontwikkeling en behartigt de zakelijke markt. Hij is al sinds 1972 actief in de makelaardij en de naam Van Dullink kwam in 1986 op de gevel van het pand in Berkel en Rodenrijs. Het was altijd de bedoeling dat Rob in de zaak van zijn familie, een groothandel in zeildoek, zou gaan werken. Dat liep echter anders na een succesvolle periode bij een Haagse makelaar. In 1979 is hij als makelaar door de rechtbank beëdigd. Nooit meer voelde hij de behoefte om in het familiebedrijf te gaan werken.
 • Constantijn Haslinger
 • Marian Haverdings
 • Donna van Kuijk
 • Floris Roessen
 • Mirjam Geers
 • Bianca Busscher
 • Claudia le Fèvre
 • Natasja van der Ham
 • Rob van Dullink

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.