NVM Makelaars logo
Uw woning verkopen? 010 511 44 55
Wij kennen de markt in Lansingerland als onze broekzak

Aankoopmakelaar

Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar in Berkel en Rodenrijs, Bergschenschoek of Bleiswijk? Een huis kopen doet u waarschijnlijk niet iedere dag. Wie kan u beter begeleiden bij de aankoop van een woning dan een ervaren makelaar met verstand van de markt in regio Lansingerland?

Nieuw huis kopen

We doen uitgebreid onderzoek naar de staat van het huis, de omgeving en het bestemmingsplan. We stellen de juiste vragen en zorgen er met onze ervaring en expertise in de woningmarkt voor dat u de juiste prijs betaald voor uw nieuwe huis.

Onderhandelingen

Als aankoopmakelaar dienen wij volledig uw belangen als koper. Zo verrichten we naast het bepalen van de waarde van huis ook de onderhandelingen met de verkopende partij. Hierbij treden we rationeel op, zodat de onderhandelingen niet door emoties geleid worden. 

Notariële en juridische zaken

Zodra u als koper en de verkoper akkoord zijn volgen er een aantal juridische en notariële zaken. Ook bij dit proces ondersteunen wij u volledig. Tenslotte wordt de leveringsakte door u in aanwezigheid van ons als aankoopmakelaar, de notaris en de verkopende partij ondertekend.

Constantijn
Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.