NVM Makelaars logo
Uw woning verkopen? 010 511 44 55
Wij kennen de markt in Lansingerland als onze broekzak

Huis snel verkopen

U wilt uw huis in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek of Bleiswijk snel verkopen? En daarnaast ook nog de beste prijs ontvangen? Dan heeft u een verkoopmakelaar nodig! Wij kennen de markt in Lansingerland als onze broekzak en krijgen het voor elkaar. Neem gerust contact met ons op zodat we meteen voor u aan de slag kunnen.

Wij weten hoeveel serieuze kopers er naar uw huis op zoek zijn

We durven best te beweren dat u bij Van Dullink Makelaars de grootste kans van slagen heeft als u uw huis snel wilt verkopen. Niet voor niets is Van Dullink marktleider in de verkoop van woningen in omgeving Lansingerland. Wij weten precies hoeveel woningen er in uw directe omgeving te koop staan en hoeveel serieuze kopers er naar uw woning op zoek zijn. 

Hoe we de juiste prijs bepalen

Hoe zorgen we voor het perfecte prijskaartje voor uw woning? Bij Van Dullink Makelaars maken wij gebruik van big data. Ons team heeft inzicht in gedetaillerde verhuisbewegingen per woonwijk, per straat en per woning in Lansingerland. We weten wat het effect is van een school in de buurt of een houten vloer. Wij weten voor welk bedrag vergelijkbare woningen in uw buurt zijn verkocht en zelfs hoe lang deze woningen te koop hebben gestaan. Al deze data combineren we, zodat we het beste resultaat voor uw woning kunnen realiseren.

Uw huis zo snel mogelijk verkopen?

Wilt u uw huis verkopen in Lansingerland zo snel mogelijk verkopen? Wij nemen het verkoopproces graag voor u uit handen. We ontzorgen u door ons netwerk, kennis en ervaring voor u aan het werk te zetten. Neem gerust contact met ons op en we gaan meteen voor u aan de slag.

Constantijn
Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.