NVM Makelaars logo
Uw woning verkopen? 010 511 44 55
Wij kennen de markt in Lansingerland als onze broekzak

Sinds 1976

realisme & resultaat

Dat is Van Dullink NVM makelaars

van Dullink Makelaars Kubus

Uw woning verkopen?

U wilt uw woning verkopen voor de beste prijs en het liefst zo snel mogelijk. Wij krijgen het voor elkaar.

Lees meer

Gratis waardebepaling

U wilt uw woning verkopen? Bij ons krijgt u gratis een vrijblijvende waardebepaling van uw woning.

Lees meer

Ons aanbod bekijken?

Benieuwd naar het woningaanbod van Lansingerland? Bekijk hier ons aanbod.

Lees meer

Door onze ervaring, kennis en verstand van de lokale woningmarkt helpen we u snel van ‘te koop’ naar ‘verkocht’.

Ervaring

We realiseren op de woningmarkt in Lansingerland en omgeving de beste woningverkopen. Wij durven te beweren dat u bij ons de grootste kans van slagen heeft.

Netwerk

‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ is ons bedrijfsmotto. Al onze makelaars zijn terdege opgeleid en we zijn beëdigd door de NVM.

Betrouwbaar

Makelaar Lansingerland

Bent u op zoek naar een makelaar in regio Lansingerland? Een huis kopen of verkopen doet u waarschijnlijk niet iedere dag. Wie kan u beter begeleiden bij de aankoop of verkoop van een woning dan een ervaren makelaar met verstand van de markt in regio Lansingerland?

Huis verkopen

Bij de verkoop van uw huis nemen we het verkoopproces voor u uit handen. Als verkoopmakelaar zetten we ons netwerk, kennis en ervaring voor u aan het werk. Zo zetten we een professionele fotograaf in, maken we een uitgebreide video van uw woning en plaasten we uw huis op Funda en onze sociale kanalen. Zo zorgen we ervoor dat uw woning snel verkocht wordt, tegen de juiste prijs. Immers verzorgen wij ook de onderhandelingen.

Huis kopen

Voor het kopen van een huis kunt u ons inschakelen als aankoopmakelaar. Met een uitgebreid onderzoek naar de staat van het huis, de omgeving en het bestemmingsplan zorgen we ervoor dat u de juiste prijs betaald voor uw nieuwe woning. Nog niet uw droomhuis in Lansingerland gevonden? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan woningen in regio Lansingerland. 

Gratis waardebepaling

Staat u op het punt om uw woning in Lansingerland te verkopen? Dan is een gratis waardebepaling een goede start. Met onze gratis waardebepaling geven we u een goed beeld van de actuele marktwaarde van uw woning. De waardebepaling kan tevens als richtlijn voor de vraagprijs van uw woning gelden.

Constantijn
Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.