NVM Makelaars logo
Uw woning verkopen? 010 511 44 55
Wij kennen de markt in Lansingerland als onze broekzak

Huis verkopen in Bleiswijk

U wilt uw huis in Bleiswijk verkopen voor de beste verkoopprijs? En het liefst zo snel mogelijk? Dan heeft u een verkoopmakelaar nodig! Van Dullink Makelaars kent de markt in Lansingerland als onze broekzak. We zetten ons netwerk, kennis en ervaring graag voor u aan het werk. Neem dan gerust contact met ons op zodat we meteen voor u aan de slag kunnen.

Marktleider in Lansingerland

Wij ziijn marktleider in de verkoop van woningen in Lansingerland. We durven dus dus best te beweren dat u bij ons de grootste slagingskans heeft. We beginnen het verkooptraject alltijd met een waardepaling van uw woning? Deze waardepaling kunt u ook gemakkelijk via onze site aanvragen. We maken de verkoop van uw huis een succes door een  een professionele fotograaf in te zetten, een uitgebreide video van uw woning te maken en zetten we ons social media netwerk te benutten. Verder plaatsen we uw woning altijd op Funda. Zo halen we alles uit de kast om uw huis van 'te koop' naar 'verkocht' te helpen. En dit alles voor de beste verkooprijs en verkooptijd.

De beste verkoopprijs

Bij Van Dullink Makelaars maken wij gebruik van big data. Zo heeft ons team altijd inzicht in gedetailleerde (verhuis)bewegingen per per woonwijk, per straat, per woning. Wij weten precies hoeveel serieuze zoekers er zijn voor: uw type woning, uw gemeente en voor uw specifieke straat. Wij weten wat het effect is van een houten vloer of van een school in de buurt. We combineren al deze gegevens om de beste verkooprijs voor uw woning te bepalen.

Huis verkopen?

Wilt u uw huis in Bleiswijk verkopen voor de beste prijs? Kies dan voor Van Dullink Makelaars. Wij zetten ons netwerk, kennis en ervaring graag voor u aan het werk, zodat u volledig ontzorgt wordt in het verkoopproces. Neem gerust contact met ons op en we gaan meteen voor u aan de slag.

Constantijn
Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.