NVM Makelaars logo
Uw woning verkopen? 010 511 44 55
Wij kennen de markt in Lansingerland als onze broekzak

Huis verkopen in Bergschenhoek

U wilt uw huis verkopen in Bergschenhoek verkopen voor de beste prijs? Dan heeft u een verkoopmakelaar nodig! Van Dullink Makeallars verkoopt uw huis in Bergschenhoek voor de beste verkoopprijs en verkooptijd. We kennen de markt in heel Lansingerland als onze broekzak. Neem gerust contact met ons op en we ontzorgen u volledig in het verkoopproces.

Verkooptraject

Bij ons heeft u de grootste slagingskans. Dit durven wij best te beweren omdat Van Dullink Makelaars marktleider in de verkoop van woningen in Lansingerland is. Na een gratis waardepaling van uw huis zetten we het verkooptraject in volle gang. We schakelen de hulp in van een professionele fotograaf, maken we een uitgebreide video, plaatsen uw huis op Funda en zetten ons sociale netwerk in. Zo halen we alles uit de kast om uw huis van 'te koop' naar 'verkocht' te helpen.

Huis verkopen?

Wilt u uw huis verkopen in Bergschenhoek? En u wilt helemaal ontzorgt worden in het verkoopproces? Dan zet Van Dullink Makelaars hun netwerk, kennis en ervaring graag voor u aan het werk. Neem gerust contact met ons op, zodat we meteen voor u aan de slag kunnen.

Constantijn
Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.