NVM Makelaars logo
Uw woning verkopen? 010 511 44 55

Wij weten precies wie er op zoek is naar uw woning

Uw woning in Lansingerland levert meer op met de inzichten van Van Dullink NVM Makelaars. Vul hieronder geheel vrijblijvend uw gegevens in om een gratis waardebepaling aan te vragen en de hoogste opbrengst voor uw woning te realiseren.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wij verwerken jouw gegevens conform het privacybeleid.
Constantijn en Patrick - Wat is jouw huid waard?

Met onze insights krijgt u de beste verkoopprijs

Wij weten precies wat er speelt op de woningmarkt in uw omgeving.

Hoeveel woningen er in uw omgeving te koop staan

Wij kunnen precies zien hoeveel woningen er in uw directe omgeving te koop staan. Een van de inzichten die u de beste verkoopprijs biedt.

Hoeveel serieuze kopers er naar uw woning op zoek zijn

Door inzicht in het exacte aantal serieuze kopers, ziet u precies hoe gewild uw woning is. Een van de inzichten die u de beste verkoopprijs biedt.

De opbrengsten van eerder verkochte woningen in uw buurt

Uw verkoopprijs is mede gebaseerd op eerder verkochte woningen in uw buurt. Een van de inzichten die u de beste verkoopprijs biedt.

  • 273 serieuze zoekers
  • 8 Te koop
  • 63 Recent verkocht
Diagram
Insights Gouden buurt

Het perfecte prijskaartje…

Maar hoe bepalen we de juiste prijs? Hoe zorgen wij er voor dat de woning met het perfecte prijskaartje te koop komt? Hoe weten wij of er een koper is voor uw woning, met de door ons bepaalde verkoopprijs?

Bij Van Dullink Makelaars maken wij gebruik van data, big data wel te verstaan. Ons team heeft inzicht in gedetailleerde (verhuis)bewegingen per gemeente, per woonwijk, per straat, per woning.

Wij weten precies hoeveel serieuze zoekers er zijn voor: uw type woning, uw gemeente en voor uw specifieke straat. Wij weten voor welk bedrag soortgelijke woningen verkocht zijn en zelfs hoe lang de woning te koop heeft gestaan.

Wij weten wat het effect is van een houten vloer of van een school in de buurt. Al deze gegevens combineren wij, zodat wij het beste resultaat voor uw woning realiseren. De beste prijs, de beste verkooptijd.

Ontvang de beste verkoopprijs