NVM Makelaars logo
Uw woning verkopen? 010 511 44 55
Wij kennen de markt in Lansingerland als onze broekzak

Huis verkopen in Lansingerland

U wilt uw huis in Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk of Bergschenhoek verkopen tegen de beste prijs mogelijk? Dan heeft u een verkoopmakelaar nodig! Wij kennen de markt in Lansingerland als onze broekzak. Wilt u uw woning in Lansingerland vekopen tegen beste prijs en zo snel mogelijk? Neem dan gerust contact met ons op zodat we meteen voor u aan de slag kunnen.

Het perfecte prijskaartje

Uw woning in Lansingerland levert meer op met de inzichten van Van Dullink NVM Makelaars. We weten precies hoeveel woningen er in uw omgeving te koop staan. Ook zien we hoeveel serieuze kopers er naar uw woning op zoek zijn. Zo ziet u hoe gewild uw woning is. Verder kijken we hoeveel eerder verkochte woningen in uw buurt hebben opgeleverd. Ons team heeft inzicht in gedetailleerde (verhuis)bewegingen per woonwijk, per straat, per woning in Lansingerland. Al deze gegevens combineren wij, zodat wij het beste resultaat voor uw woning realiseren.

Grootste slagingskans

Van Dullink Makelaars is marktleider in de verkoop van woningen in Lansingerland. We durven dus best te beweren dat u bij ons de grootste slagingskans heeft. We zetten het verkooptraject in volle gang na het uitvoeren van een gratis waardebepaling. Voor de verkoop schakelen we de hulp in van een professionele fotograaf, maken we een uitgebreide video van uw woning en zetten we ons social media netwerk in. Natuurlijk plaatsen we uw woning ook op Funda. Zo halen we alles uit de kast om uw huis van 'te koop' naar 'verkocht' te helpen. En dit alles voor de beste verkooprijs en verkooptijd.

Huis verkopen?

Wilt u uw huis in Lansingerland verkopen en volledig ontzorgt worden in het verkoopproces? Wij zetten ons netwerk, kennis en ervaring graag voor u aan het werk. Neem gerust contact met ons op en we gaan meteen voor u aan de slag.

Constantijn
Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.