NVM Makelaars logo
Uw woning verkopen? 010 511 44 55
Wij kennen de markt in Lansingerland als onze broekzak

Huis verkopen in Berkel en Rodenrijs

U wilt uw huis verkopen in Berkel en Rodenrijs tegen de beste prijs mogelijk? Dan heeft u een verkoopmakelaar nodig! Wij verkopen uw huis in Berkel en Rodenrijs tegen de beste prijs en waarschijnlijk zo snel mogelijk doordat we de markt in Berkel en Rodenrijs uit onze broekzak kennen. Neem contact met ons op zodat we meteen voor u aan de slag kunnen.

Verkooptraject met grootste slagingskans

We durven best te beweren dat u bij ons de grootste kans van slagen heeft. Niet voor niets is Van Dullink Makelaars marktleider in de verkoop van woningen in omgeving Berkel en Rodenrijs. We zetten het verkooptraject in volle gang na het uitvoeren van een gratis waardebepaling. Voor de verkoop schakelen we de hulp in van een professionele fotograaf, maken we een uitgebreide video van uw woning. Verder zetten we onze sociale netwerk in en plaatsen we uw woning op Funda. Zo halen we alles uit de kast om uw huis van 'te koop' naar 'verkocht' te helpen.

Huis verkopen?

Wilt u uw huis verkopen in Lansingerland? Wilt u volledig ontzorgt worden door ons netwerk, kennis en ervaring voor u aan het werk te zetten? Neem dan contact met ons op en we gaan meteen voor u aan de slag.

Constantijn
Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.